Els fons de l'Arxiu Municipal, al web

S’han incorporat al web de l’Ajuntament 26 noves descripcions de fons de l’Arxiu Municipal, que es sumen a les 10 que s’oferien a finals de 2011. Actualment està disponible, doncs, la informació d’un total de 36 fons (d’associacions, d’institucions, d’empreses, personals i patrimonials) en aquest enllaç del web de l'Ajuntament.

D’acord amb les normes de descripció arxivístiques de Catalunya (adaptades a la normativa internacional d’arxius) cada un d’aquests fons compta amb una descripció inicial que ens informa del productor del fons, del tractament que s’ha realitzat, de les condicions d’accés, dels fons que hi estan relacionats i on es troben, de la bibliografia i/o webs que hi fan referència. Tot seguit, hi ha els inventaris i catàlegs que ens descriuen els documents del fons i les seves característiques.

Amb aquesta informació a l’abast es facilita molt la consulta dels fons de l’Arxiu. Des de la regidoria de Règim Interior es preveu continuar treballant en la incorporació de descripcions de fons i de documents digitalitzats al web. Aquesta línia de treball està avalada pel creixement constant de les consultes a la secció de l’Arxiu al web municipal (10.531 l’any 2011).

Xarxes socials:

Ajuntament de Palafrugell - Fb - Tw
Alcalde de Palafrugell - Fb
Arxiu Municipal - Fb
Biblioteca de Palafrugell - Fb - Tw
Cultura - Fb - Tw
Educació - Fb - Tw
Espai Dona - Fb
Esports - Fb
Joventut - Fb - Tw
Medi ambient - Fb
Museu del suro - Fb - Tw
Promoció econòmica - Tw
Ràdio Palafrugell - Fb - Tw
Turisme Palafrugell - Fb - Tw