Comentaris   

#4 Xevi Rangel 17-03-2015 11:48
Benvolguda veïna de Llafranc.

Coincideixo plenament amb vostè amb les problemàtiques que plantejeu pel que fa a la pujada del c. Santa Rosa. Crec, com vostè, que la solució ha de passar per una vorera millor i que respongui als problemes que esmenteu.

En prenem nota pel que fa a la necessitat i, a banda d'això, hem de fer els possibles per millorar la neteja de l'espai, tant per evitar les afectacions al clavegueram com per garantir que a la vorera actual no s'hi quedi la fullaca dels pins.

Vagi per davant el meu agraïment per la seva aportació.

XEVI RANGEL. Regidor de Serveis Municipals.
Citar
#3 Mercè Xicoira 13-03-2015 18:54
Els meus pares de 83 i 89 anys no poden pujar pel c. Santa Rosa, on tenen una casa al n. 19, no degut a la falta de vorera, sinó a que rellisca a les fulles dels pins del carrer, que mai s'han podat, i que ens estan enbossant contínuament les clavegueres. Lla meva neta de 2 anys, rellisca constanment amb la follaca del pins, i la inclinació del carrer per descomptat. Cal podar per evitar mals majors, i una vorera en condicions perfectes.
Citar
#2 Xavier Rangel 17-12-2014 06:45
Els darrers canvis que s'han fet aquesta tardor a la pujada de l’església que comenteu, segur que podrien ser més, però donen una resposta urgent a uns problemes històrics d'aquest sector: les connexions de clavegueram velles i amb problemes, un asfaltat de la pujada que fins i tot sense ser mullat ja relliscava o una tall de vorera sense fer amb una baixant de plujanes perillós que causava nombrosos accidents.
No és la millor de les solucions però millora l'estat anterior segur.

Tot i això, coincideixo plenament amb la diagnosi feta sobre els canvis en la circulació que calen i que s'han de fer i, sobretot, en les necessitats de millora global del propi carrer. De tot plegat, el més positiu de cares al futur d'aquest sector ha de ser els treballs que s'han d'iniciar en breu per a la redacció de la proposta de millora del passeig i que, lògicament, han d'afectar la primera part del vostre carrer.

XEVI RANGEL - Regidor de Serveis Municipals.
Citar
#1 Anna Aguiló 16-12-2014 12:10
Aquest carrer de Llafranc té mala sort. Sense la vorera de l'altre costat, quedarà coix. Els acabats del paviment que s'ha fet nou de tota la baixada tenen moltes deficiències: pedaços, riells de quitrà, forats...


A més, és un carrer amb molta pendent. La gent gran que va a l'església fa un acte d'heroisme cada vegada que arriba a dalt. Potser estaria bé que s'hi instal·lessin unes baranes...


I posats a fer la carta als reis: si les voreres fossin amples i segures, tal com pertoca a un carrer de primera línia de mar d'un municipi turístic, es podria resoldre d'una vegada el problema de la circulació.
D'ençà que es va obrir el carrer Xarambeco no hi ha cap raó lògica per mantenir els dos sentits de la circulació en una via tan problemàtica
Citar

Butlletí electrònic del IMCP

(entreu les vostres dades i el rebreu setmanalment)