Ràdio Palafrugell 107.8 FM

Podeu enllaçar directament al web de la ràdio: www.radiopalafrugell.cat

La emissora municipal Ràdio Palafrugell s'integra, des de l'1 de gener de 2009, a l'Institut de Mitjans de Comunicació Pública de Palafrugell. Ràdio Palafrugell emet de forma continuada des del dia 7 de desembre de 1980. L'emissora ofereix la seva programació de forma continuada les 24 hores del dia. Les emissions en directe comencen, de dilluns a divendres, a les 8 del matí i els dissabtes, diumenges i festius a les 9.

Des d'aquest inici, i fins a les 10 de la nit s'emet una variada programació, amb la inclusió puntual d'alguns espais realitzats pel Departament d'Audio-visuals del Bisbat de Girona i dels Serveis Informatius de Catalunya Ràdio. A partir de les 10 de la nit, i fins a la represa en directe de les emissions del matí, s'ofereix una selecció musical prèviament programada i la repetició d'espais emesos amb anterioritat.

La programació pròpia té com a objectiu prioritari la informació local, el tractament i la difusió de temes relacionats amb el nostre municipi, en tots els seus àmbits, així com la divulgació de totes les iniciatives i activitats sorgides a la població. El magazin matinal, de 8.00 a 15.00, inclou diferents espais temàtics de periodicitat setmanal (gent gran, dona, cultura, poesia), així com entrevistes d'actualitat.

L'emissora emet dos noticiaris diaris de caire local i comarcal, de producció pròpia, a la 1 del migdia i a les 7 del vespre, de dilluns a divendres. El tractament a fons de temes de l'actualitat política, municipal i cultural s’emet diàriament a l’entrevista a les 12.10 del matí. El darrer dimarts de cada mes s'ofereix, íntegre i en directe, el Ple municipal a 2/4 de 8 del vespre.

L'emissora emet en directe tots els partits de lliga que juga el FC Palafrugell.

En el decurs de la setmana s'ofereixen també diversos espais de caire cultural i programes d'entreteniment (temàtiques socials, espai dedicat a les escoles del municipi, músiques del món, espectacles...). Una variada programació musical completa l'oferta de l'emissora, amb especial atenció a la promoció de la música catalana en tots els seus estils, i en particular de la sardana i l'havanera.L'esquema de la programació es modifica en part els mesos de juliol i agost, que es dediquen a una oferta més musical i lúdica. Al setembre es produeix un reajustament de la programació per adaptar-la a l'estructura bàsica esmentada, sempre mantenint els criteris de màxima atenció a la informació local i al servei públic de la nostra població.

Les emissions de Ràdio Palafrugell es poden seguir mitjantçant aquest web, bé en directe o amb l'escolta del tots els programes que us hi oferim en els diferents apartats del web.

Contacte
Ràdio Palafrugell, emissora municipal 107.8 FM
Carrer de les Botines, 26. Apartat Postal 172.
17200 PALAFRUGELL
Tel.: 972304212. Fax: 972304243.
A/e: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Web: www.radiopalafrugell.cat
Publicitat: Vicenç Rodríguez. (Tel. mòbil: 609678761 / Matins: 972 304212)