Equip humà de Ràdio Palafrugell

Àlex Cebollero

Àlex Cebollero Director de l'emissora i de l'Institut de Mitjans de Comunicació Pública de Palafrugell. Cap dels Serveis Informatius. Presentador d'espais d'informació municipal.

Vicenç Rodríguez

Vicenç Rodriguez Vicenç Rodriguez. Sots-Director. Realitzador i presentador del programa Clan Matinal. Tasques administratives. Responsable de publicitat.

Rafel Corbí

Rafel Corbí Administratiu. Locutor i realitzador de programes de continuïtat. Responsable dels continguts generals musicals. Manteniment del web de la ràdio, ràdio “online” i banc d’arxius sonors a Internet. Coordinador dels programes que s’emeten enregistrats o programats informàticament.

Carles Martínez

Carles Martinez Realitzador de programes i locutor de continuïtat. Encarregat de l’enregistrament de espais de contingut específic que realitzen col·laboradors de l’emissora. Responsable de l’arxiu discogràfic.

Col·laboradors :


Rita Valero

Rita Valero Realitzadora i locutora dels espais musicals: Palafrugell ressona i de les seccions divulgatives "Palafrugell és viu".

Martí Saguer

Martí Tècnic en sistemes informàtics i emissió. Realitzador del programa "No paris de ballar".

Antònia Llobet

Antònia Llobet Realizadora i presentadora del programa setmanal Aires de Cultura, que s'emet els dimecres a les 11.15 dins del magazine matinal.

"De tu a tu"

Assoc. El Trampolí Equip de "De Tu A Tu". Espai realitzat per integrants de l'associació El Trampolí de persones amb discapacitat psíquica.

Jordi Morell

Jordi Morell Realització i presentació dels espais musicals Sardanes a La Costa i Records Musicals, els dissabtes al matí.

Lluís Armengol

Lluís Armengol Realitzador i presentador del programa d'havaneres i cant de taverna La Xefla, els diumenges al matí.

Equip "El 52%"

asd2 Equip de "El 52%".
Espai presentat i dirigit per l'Associació de Suport a la Dona.

Manel Causa

Manel Causa Col·laborador. Locutor de programes musicals de continuïtat.